Nieuws

10-04-2019

Productie rubbervormwerk uitgebreid

ZORGE Hongarije heeft onlangs vier nieuwe rubber spuitgietmachines in gebruik genomen om aan de groeiende vraag in rubber vormdelen te kunnen voldoen. De nieuwe machines beschikken over sluitkrachten tot en met 4500 kN en zijn uitgerust met de nieuwste technieken voor automatische productie van rubber onderdelen: kerntrek- en borstelsystemen, wisselplaten en druk/perslucht systemen voor betere matrijsontvorming, afvoer van producten en snellere reiniging van matrijzen. 

 

03-12-2018

Vision control

„Zero-defect” levering is een veelgevraagde wens van onze klanten in de verwarmingsindustrie en automobielindustrie. Om nog beter aan deze wens te voldoen beschikt ZORGE over geautomatiseerde vision control systemen op haar LSR spuitgiet processen. Siliconen onderdelen kunnen aan de productielijn volledig automatisch met digitale camera’s worden gecontroleerd op mogelijke afwijkingen en op kwaliteit worden gesorteerd. Met deze nieuwe technieken bieden we onze klanten een nog hogere betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten. 

 

28-5-2018

Privacy wetgeving

In het kader van de invoerde privacy wetgeving (AVG) hebben wij onze privacy verklaring vernieuwd. In onze privacy statement kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens. Heeft u hierover vragen of opmerkingen? Mail dan naar privacy@zorge.com. 

 

15-6-2017

Technologiedagen bij HELLA

In juni organiseerden ZORGE en HOFFMANN een tweetal technologiedagen bij de Roemeense vestiging van het HELLA concern, een vooraanstaand producent in de auto-industrie van elektronica, verlichtingssystemen en after-market onderdelen. Tijdens het evenement, dat enthousiast werd bezocht door vijftig medewerkers uit diverse disciplines, werd informatie en kennis uitgewisseld over elastomeren, verwerkingstechnieken en toepassingsgebieden.

 

14-4-2017

Standaard delen

Ons leveringsprogramma is uitgebreid met standaard rubberdelen. Naast klantspecifieke rubber vormdelen bieden we nu een omvangrijk pakket aan bonded seals, rubbermetaal dempers, gamma-ringen, stangafdichtingen, O-ringen en X-ringen.

Standaard rubberdelen worden alleen op aanvraag aangeboden. Informeer naar onze mogelijkheden.

 

1-3-2017

10 PPM Leveranciersprestatie

In 2016 heeft ZORGE voor het negende achtereenvolgende jaar haar leveranciersstatus bij DAF-PACCAR geprolongeerd.

PACCAR is een globale marktleider in de vrachtwagen industrie en levert onder merknamen Kenworth, Peterbilt en DAF Trucks. Ieder jaar kent PACCAR het “10 PPM Quality Achievement” predicaat toe aan een selecte groep van leveranciers die voldoen aan de kwaliteitsstandaarden. Hierin wordt onder andere vereist dat de uitval van geleverde onderdelen kleiner moet zijn dan 10 PPM (parts per million).

 

1-11-2016

Productie rubbervormwerk uitgebreid

Onlangs heeft ZORGE haar productiecapaciteit in Hongarije uitgebreid om aan de groeiende vraag naar rubber producten te kunnen voldoen. In oktober werd een nieuwe productiehal in gebruik genomen en werd het machinepark met twee spuitgietmachines met sluitkrachten van 4000kN uitgebreid. Daarnaast is geïnvesteerd in faciliteiten voor het assembleren van samengestelde (rubber) onderdelen. Hiermee versterkt het bedrijf haar positie in de Centraal-Europese toeleveringsmarkt en wordt er voortgebouwd op de ervaring en kennis die in de afgelopen jaren is opgedaan in koudkanaaltechnieken, matrijzenbouw en productieautomatisering.

 

1-4-2016

Nederlands-Duitse rubber alliantie

ZORGE slaat de handen ineen met Hoffmann GmbH uit Duitsland. Beide gespecialiseerde familiebedrijven met productievestgingen in Nederland, Duitsland en Hongarije, zullen voortaan nauw gaan samenwerken op het gebied van rubber precisiedelen.  Het Duitse bedrijf HOFFMANN uit Kirchheim unter Teck heeft zich naast rubber vormwerk gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige en zeer nauwkeurige rubber-metaal en rubber-kunststofdelen. Beide bedrijven vullen elkaar naadloos aan in markten alsmede in productietechnieken. De strategische samenwerking werd in maart dit jaar beklonken tijdens een gemeenschappelijke bedrijfspresentatie door de directeuren Jochen Kugler, Dino Zorge en Dr. Andreas Hoffmann (v.l.n.r.).

Klik hier voor het volledige persbericht.