Producten

Productgroepen met productvoorbeelden en informatie over materialen en productietechnieken

Technieken

Productietechnieken met productvoorbeelden en informatie over materialen

Spuitgieten

De volautomatische spuitgiettechnieken en -processen van Zorge bieden de zekerheid van het hoogst haalbare kwaliteitsniveau en reproduceerbaarheid van precisie onderdelen.

TPE & kunststoffen

Zorge verwerkt thermoplastische elastomeren (waaronder TPS, TPO, TPU en TPV), technische kunststoffen (waaronder PA, PBT, PEEK, PP en PPS) en vloeibaar siliconenrubber (LSR). Zowel voor grote als voor kleine series bieden we aantrekkelijke oplossingen dankzij vooruitstrevende matrijstechnologieën en modulaire matrijsconcepten.

2K spuitgieten

2K spuitgiettechniek is een techniek waarmee verschillende materialen in één arbeidsgang (2K) of twee achtereenvolgende arbeidsgangen (K+K) worden geïnjecteerd.

Ook hierin biedt Zorge de ervaring en mogelijkheden op producten met toegevoegde waarde te bieden, bijvoorbeeld uit combinaties van chemisch gehecht of kunststof-TPE of kunststof-LSR.

2K technieken bieden ontwerpers nieuwe ontwerpvrijheden en mogelijkheden om samenstelling van onderdelen en materialen te vereenvoudigen. Ook kostentechnisch kunnen 2C-technieken belangrijke voordelen bieden in productiekosten, logistiek en assemblage.

Bekijk meer productvoorbeelden

Materialen

Toegepaste materialen met productvoorbeelden en informatie over productietechnieken

Cases

Voorbeelden van recent uitgevoerde projecten met opdrachtgevers